Interactieve speeltoestellen

Eind vorig jaar schreven we al over de interactieve speeltoestellen die op Resort De Achterhoek geplaatst zouden gaan worden. Inmiddels is het eerste speeltoestel geplaatst en kan binnenkort in gebruik worden genomen!

Welke interactieve spellen kunt u op Resort De Achterhoek vinden?

Interactieve speeltoestellen

Interactieve speeltoestellen combineren de positieve punten van gamen (spanning, levels halen) met de positieve kanten van buiten spelen (actief bewegen, grenzen verleggen en sociale ontwikkeling). Op deze manier wordt een digitale verleiding omgezet naar kracht.

Interactief sportveld

De Toro is een interactief sportveld waar diverse games op gespeeld kunnen worden. Op dit moment zijn er voor de Toro zeven spellen ontwikkeld, maar nieuwe spellen kunnen door het interactieve karakter eenvoudig worden toegevoegd.

Interactieve voetbalmuur

De hedendaagse jeugd vraagt om speloplossingen die bij deze tijd passen. De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. Op dit moment zijn er voor de Sutu 10 spellen ontwikkeld, maar ook bij dit spel kunnen nieuwe varianten makkelijk toegevoegd worden.

Interactieve dans- en geluidsboog

De Sona is een dans en speelboog die garant staat voor plezier. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor een spel waarin kinderen een code moeten onthouden of supersnel een parcours moeten afleggen. Maar de Sona is ook leuk om met de hele familie te gebruiken!

Print Friendly, PDF & Email

Activiteiten

Kerst

24 december 2018 – 26 december 2018

Contact

Resort De Achterhoek - chalet 135
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem
Tel: 0880708090 (optie 1)
Email: info@vakantiehuisje-achterhoek.com