Horeca op Resort De Achterhoek

Horeca is belangrijk tijdens uw vakantie. Of u nu even snel een lekkere snack wilt halen, of wilt genieten van een uitstekende maaltijd, Resort De Achterhoek kent twee uitstekende horecagelegenheden. Naast de snackcorner met een terras bij het overdekte speelparadijs Ruighland, waar kunt u genieten van een heerlijke snack of eenvoudige maaltijd, uiteraard met drankje, en u tegelijkertijd uitzicht over de recreatieplas, en de speeltuin heeft, is er Grandcafé Merlot bij de receptie.

Grandafé Merlot

Grandcafe_MerlotGrandcafé Merlot bestaat uit twee gedeelten, een café en een restaurant gedeelte. Hier kunt u diverse heerlijke maaltijden nuttigen, zowel lunch als diner. Uiteraard kunt er ook terecht voor de nodige drankjes of koffie met appelgebak. Grandcafé Merlot heeft een ruim terras met uitzicht op een speeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken terwijl u geniet van een hapje en drankje. Bij Grandcafé Merlot is het ook mogelijk om gebruik te maken van Wi-Fi.

Grandcafé Merlot wordt door de bezoekers gewaardeerd als beste restaurant in de omgeving! Op het moment van schrijven maar liefst een 9,2 op eet.nu!

Voor meer informatie kunt u ook de site van Grandcafé Merlot zelf bezoeken.

Print Friendly, PDF & Email

Activiteiten

Kerst

24 december 2017 – 26 december 2017

Contact

Resort De Achterhoek - chalet 135
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem
Tel: 0880708090 (optie 1)
Email: info@vakantiehuisje-achterhoek.com