Twentse Boeren gezelligheid

effinkbanner-990x375Huifkartocht

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een familiereünie of een gezellig uitje met vrienden? Voor een onvergetelijke ervaring is een huifkartocht in het mooie landschap van de Hof van Twente natuurlijk ideaal.
Na een huifkartocht is het erg fijn om even bij te komen in een gezellige omgeving. Als er dan ook nog iets lekkers geserveerd wordt is dat natuurlijk dubbel genieten. Bij de Twentse Boerin in Markelo kunt u de verrukkelijkste pannenkoeken eten, diep op ambachtelijke wijze gebakken worden,

Dit arrangement kan vanaf 15 personen. De Twentse Boerin geeft bij 20 personen een rondleiding cadeau!

Boerenthee

Geniet van de typisch Twentse boerensandwiches, scones met jam uit de streek en natuurlijk heerlijk geurende thee. Als afsluiting zult u smullen van een zuiveltoetje van de Twentse Boerin.
Elke 10e boerentheedrinker is gratis! Dit arrangement is mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Tip: extra bij te boeken een wedstrijd klootschieten.

Pannenkoekbuffet & Klootschieten

Bij de Twentse Boerin kunt u de verrukkelijkste pannenkoeken eten, die op ambachtelijke wijze gebakken worden. Raak geinspireerd door de omgeving en laat uw creativiteit de vrije loop. Wordt het een zoete of een hartige pannenkoek? U kunt met uw gezelschap zelf pannenkoeken bakken of u laat de Twentse Boerin bakken.

Onbeperkt pannenkoeken eten – naturel, spekjes, boerenkaas, appel-rozijnen, kwarkpannenkoekjes – en onbeperkt drinken. Minimaal 15 personen.

Voor een extra leuk uitje geeft de Twentse Boerin een wedstrijd klootschieten cadeau.

Boeren koffieleut

Wat is er gezelliger dan een kop koffie (of meer!) te drinken op een écht boerenerf? Onder het genot van een verwarmend bakkie leut kunt u ontspannend bijkletsen met familie of vrienden. Bij het koffieleuten serveert de Twentse Boerin lekkernijen, zoals krentenwegge, kruidkoek, boterkoek à la Twentse Boerin, kwarktaart en/of Twentse kniepertjes. Minimaal 6 personen.

De Twentse Boerin geeft een Fietsbelevingsroute Twente Salland cadeau.

Voor meer informatie over prijzen en reserveren kunt u contact opnemen met de Twentse Boerin.
Stokkummervlierweg 6 in Markelo
T: 0547-260319
www.twentseboerin.nl

Print Friendly, PDF & Email

Activiteiten

Kerst

24 december 2018 – 26 december 2018

Contact

Resort De Achterhoek - chalet 135
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem
Tel: 0880708090 (optie 1)
Email: info@vakantiehuisje-achterhoek.com