Interactieve voetbalmuur

28
nov

Interactieve voetbalmuur

Deze winter worden er op Landgoed Ruighenrode diverse interactieve speelvelden geplaatst. De hedendaagse jeugd vraagt om speloplossingen die bij deze tijd passen. De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De voetbalmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke wijkvoorziening, maar ook voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau.

De voetbalmuur Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. Via de 3G-verbinding worden doorlopend nieuwe spellen op de voetbal muur Sutu geüpload die het product vernieuwend houden.

Sutu spellen

De Yalp Sutu kent 10 uitdagende spellen. Keuze gemaakt? Een stem legt het spel in enkele zinnen uit en dan is het sporten maar. De spellen kunnen met een voetbal gespeeld worden, maar ook prima met een hockeybal, handbal, tennisbal of basketbal.

Voetbaltrainingen

Op ieder willekeurig spel is een variatie te bedenken die de Sutu geschikt maken om de bal- en schietvaardigheden van de speler te verbeteren. Voorbeelden? Kaats in de aanloop met links en los een schot met rechts. Varieer door van steeds grotere afstand te schieten. Of, laat speler 1 de bal aangeven waarnaar speler 2 de bal op de Yalp Sutu schiet.

Bekend van TV

De Sutu is ook meerdere keren op TV geweest. Onder meer bij FC Twente TV, maar ook op de landelijke televisie bij de Eretribune van FoxSports:

Print Friendly, PDF & Email

Activiteiten

Kerst

24 december 2018 – 26 december 2018

Contact

Resort De Achterhoek - chalet 135
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem
Tel: 0880708090 (optie 1)
Email: info@vakantiehuisje-achterhoek.com